EQUIFOND auditores S.L.

ALTA PROFESSIONALITAT
FORMACIÓ CONSTANT
SERVEIS DE QUALITAT

La nostra companyia

L'origen de la nostra companyia ve de la unió del capital humà i l'esforç de diversos professionals dins l'àmbit de l'auditoria, consultoria de l'assessorament empresarial i informàtic amb més de 20 anys d'experiència.

Qualitat

La filosofia de treball dels professionals que integren la firma es basa en un model d'alta professionalitat, formació constant i qualitat en la prestació de serveis.

Sumant sinèrgies

Els professionals que integren la firma provenen de diferents especialitats i sectors d'activitat econòmica, sumant sinèrgies i complementant especialitats per oferir solucions globals i específiques coneixent a fons la problemàtica dels nostres clients.

Auditoria

Consultoria

Concursal

Formacions

LA NOSTRA MISSIÓ

Aportar un valor afegit mitjançant la millora de la gestió empresarial.

El nostre propòsit és treballar sempre sota un prisma de col·laboració i compromís, que facilitin com a objectiu oferir solucions als nostres clients tenir un major control i en conseqüència, prendre decisions eficaces amb la major rapidesa i anticipació.

 

OPTIMITZACIÓ DEL SEU NEGOCI

Estudiem els indicadors d'informació financera i no financera més rellevants (KPI's) que ajudin la direcció de l'empresa a assolir els objectius i els estàndards de competitivitat, productivitat, qualitat, eficàcia i rendibilitat. Us ajudem en la implantació del quadre de comandament integral.

PREVENCIÓ DE RESPONSABILITATS PENALS

Mitjançant l'elaboració d'un mapa de riscos global i un conjunt d'eines de caràcter preventiu, ens assegurem que l'empresa compleix la normativa actual vigent i que opera amb integritat per prevenir la infracció de normes de caràcter penal i evitar eventuals sancions que generin responsabilitats.

PROTECCIÓ LEGAL I FISCAL

Aportem la nostra experiència professional per a una planificació legal i fiscal correcta per prevenir o defensar els seus interessos per tal de salvaguardar el seu patrimoni d'una forma legal i correcte.

DIGITALITZACIÓ I AUTOMATITZACIÓ INTEL·LIGENT

Automatitzem i implementem la transformació digital de lempresa. Mitjançant l'ús de la tecnologia intel·ligent s'aconsegueix una reducció dels costos administratius, guanyant eficiència i rapidesa. Mitjançant el Business Intelligence guanyarà fiabilitat en el maneig de la informació de la vostra empresa.