La nostra companyia

L'origen de la nostra companyia ve de la unió del capital humà i l'esforç de diversos professionals , dins l'àmbit de l'auditoria , consultoria de l'assessorament empresarial i informàtic amb més de 20 anys d'experiència.

Qualitat

La filosofia de treball dels professionals que integren la signatura es basa en un model d'alta professionalitat , de formació constant i de qualitat en la prestació de serveis.

Sumant sinèrgies

Els professionals que integren la signatura provenen de diferents especialitats i sectors d'activitat econòmica , sumant sinèrgies i complementant especialitats a l'efecte d'oferir solucions globals i específiques coneixent a fons la problemàtica dels nostres clients .

EQUIFOND AUDITORES, SL .Està format per Auditors , Economistes , Advocats , Professors Universitaris, Graduats Socials, Enginyers i experts en Administració Concursal .

Disposem d'oficines d'auditoria a Barcelona, Madrid i la Corunya

El seu soci Francesc Garreta ha publicat diversos articles en premsa i revistes especialitzades així com participa en formació per a auditors de comptes i directors financer - comptables.

Descobreix els nostres serveis